Distortion 2010, live fra gaden…

Søndag brugte jeg lidt tid i selskab med min computer, en stor kop kaffe og en ostemad. Det er åbenbart sådan jeg tænker bedst. Det lykkedes mig i hvert fald at komme på verdens mest simple idé, som jeg håber og tror vil blive brugt under Distortion 2010. Jeg oprettede en Twitter Search Widget, lavede lidt om i koden og uploadede løsningen til http://leroi.dk. Herefter sendte jeg en mail til Lasse Storgaard fra Distortion, han var interesseret, og nu er min løsning at finde her: http://cphdistortion.dk/news/twitter-hashtag/.

Søgningen er sat op så den henter alle tweets hvor ordet cphdistortion eller #cphd indgår. Tanken er så, at folk fra deres mobiltelefoner kan føde systemet med tekst/billeder/videoer direkte fra gaden. Der er allerede lidt gang i løsningen, men det bliver spændende at følge brugen når Distortion går i gang på onsdag.

Hvis du vil deltage i strømmen skal altså blot oprette en twitterprofil og skrive en besked der indeholder enten cphdistortion eller #cphd.

6 kommentarer

  1. Trackback: Iben Friis Sørensen
  2. Ask Hybel

    Tak for fejlmeldning, men kan ikke lige finde løsningen – alle andre FBlike virker på sitet. Du er selvfølgelig altid velkommen til at dele på god gammeldags manér :) Ses på gaden…

  3. Pingback: Ask Hybel | Rådgiver hos Advice Digital » Blog Archive » Snip, snap, snude – Uge 22

Skriv en kommentar