GPS track på Iphone

I min fritid kører jeg en del mountainbike, og jeg har i længe optaget træningsture på min Iphone via forskellige applikationer – blandet andet RunKeeper og Gpsies. Det har dog irriteret mig at ingen af disse applikationer har givet mig muligheden for at hente ture ind på min telefon. Gpsies har tilsyneladende et samarbejde med Garmin, siden de endnu ikke har givet deres Iphonebrugere muligheden for download af ruterne. Heldigvis har jeg fundet en løsning og den vil jeg da gerne dele, om end den er lidt kringlet. Jeg har downloadet Google Earth til min Iphone og her er det muligt at se ruter man har gemt via sin google konto. Inden guiden kan følges, skal du altså have opsat en googlekonto og have downloadet Google Earth til din Iphone.

En trin for trin guide;

  1. Du har en rute, som du gerne vil se på min Iphone – eksempel Slushcup afd. 6
  2. Download filen som Google Earth KML og gem den på din lokale computer
  3. Log ind på din google konto og find Google Maps
  4. Find “mine kort”
  5. Tryk “opret nyt”
  6. Vælg herefter importer og søg Google Earth KML filen på din lokale computer
  7. Åben Google Earth på din Iphone
  8. Vælg I for information og log ind på din Google konto
  9. Vupti og ruten er tilgængelig fra din Iphone…Denne gennemgang havde nok haft godt at et par forklarende billeder, men den der bærer viljen i sjælen skal nok få det opsat!

Skriv en kommentar