Netværk

Ugens indlæg kommer denne gang til at omhandle netværk, både de sociale og faglige. Hvis de altså overhovedet kan opdeles. Fredag stod den nemlig på Twedagsbar, der er fredagsbar for de mange københavnske webnørder der benytter Twitter. Og ja, jeg vælger at kalde det webnørder for det var egentlig sådan jeg opfattede de fremmødte. Forstået positivt, men webbureauerne var i den grad stærkt repræsenteret. Jeg kan nævne; 1508, Advice Digital, Hoist, Cabana, MatchWork, Eksponent og Creuna – det var dem jeg umiddelbart kendte ansigter på, men lur mig om der ikke var flere bureauer til stede.

Egentlig er Twedagsbar ikke tænkt som et fagligt netværk, men det springer i øjnene at konceptet har ramt en helt bestemt type mennesker. Det er selvfølgelig befriende at diskutere faglige problemstillinger med ligesindede, men det er ikke det der gjorde min aften til en af de hyggeligste længe. Det var simpelthen den gode stemning og muligheden for at møde nye mennesker. Jeg ved intet bedre end at møde nye mennesker! Et par gamle kollegaer kiggede også forbi og snakken krydsede emner og mennesker i et væk. Det er vist det nogle kalder at netværke – personligt er det det jeg kalder hygge. Tusind tak for en fantastisk aften, vi ses til næste Twedagsbar.

Inden jeg smutter ned på den lokale café for at dulme mine tømmermænd, vil jeg hurtigt lige videregive et link der har reddet min uge. Patterntab.com udbygger løbende sin liste med gode eksempler på webdesign. Det er et fantastisk værktøj, der i den grad kan lette arbejdet i de indledende faser af et webprojekt hvor der wireframes. Tænk hvis man skulle tænke det hele selv, hver gang :/

Skriv en kommentar