Vintertid

Wikipedia har jeg læst, at der egentlig ikke er noget der hedder vintertid men at den rigtige betegnelse af normaltid!?! Summa summarum, vi har ramt den tid på året hvor det er mørkt når man tager på arbejde og mørkt når man tager hjem. Det sætter sine naturlige begrænsninger for vildskaben, hvilket måske er grunden til at der har været lidt stille på bloggen den seneste tid. Det er nu ikke fordi tiden har stået HELT stille!

I forrige uge var jeg med arbejdet i Berlin for at tale strategi og nyde livet i den fantastiske by. Både fagligt og socialt var det en givende tur, og kan på det kraftigste anbefales – tror de fleste firmaer kunne nyde godt af at komme ud af de faste rammer og tage tiden til at tale sammen, langt væk fra hverdagens opgaver. Jeg forlængede mit ophold i Berlin og blev weekenden over, hvilket ikke var en dårlig beslutning. At tulle rundt i Prenzlauer Berg blandt de mange copenhipster var en oplevelse, men ikke så negativt som det måske kunne lyde. Prenzlauer Berg er fantastisk bydel, som på mange måder minder om Indre Nørrebro hvor jeg selv bor. Og netop Indre Nørrebro og også haft fokus i den forgange uge, da jeg i dag endte i Urban med en længere artikel om livet på Indre Nørrebro. Igennem mit hjemmeprojekt – blågårdsgade.dk – blev jeg for et par uger siden kontaktet af en journalist fra Berlingske Medier, der var nysgerrig på mit syn på bydelen. Det blev til en rundvisning i kvarteret og en fin artikel, der kan læses på side 10-11 i den elektroniske udgave af avisen.

På arbejdet er der godt gang i projekterne for tiden, og jeg savner enkelte gang at kunne nævne kunder og projekter frit for leveren her på bloggen. For jeg har gang i en masse spændende, der absolut godt kunne genfortælles herinde. Men her må jeg henvise til advicedigital.dk, hvor de fleste af vores lanceringer bliver beskrevet. Vi laver sgu nogle fede ting en gang i mellem…

Skriv en kommentar