Tillykke med fødselsdagen! Tak :)

I fredags havde jeg fornøjelsen af at fylde 31 år. Efter sigende der hvor man virkelig træder ind i 30’erne. Jeg valgte at fejre det med en lang tur på langrend i de norske alper, hvor jeg var på ferie med familien. Langt væk fra internet og lykønskninger på nettet’s mange sociale platforme. Da jeg endelige brød den offline jomfruelighed, blev jeg både rørt og glad over de mange søde kommentarer der var kommet på min Facebook-væg. Fik også lidt beskeder på sms og andre sociale platforme på nettet, men intet mod hvad jeg fik på Facebook. Derfor tænkte jeg at det var værd at se lidt nærmere på. Bare lidt…og om ikke andet, så for at have det gemt for eftertiden. Blev sgu rørt! Tak.

Lidt statistik:

73 lykønskninger
34 mænd
39 kvinder
15 har jeg arbejdet sammen med (web)
12 kender jeg fra studier

Fødselsdags-konverteringsrate: 11% (667 bekendte)

Skriv en kommentar