Open source aka kodetyveri

Jeg er ikke koder – det er vist ingen hemmelighed – men jeg kan finde ud af at lege med eksisterende kode. Det kan jeg. Nogle kalder det open source, jeg er tæt på at kalde det tyveri. Men det gør, at jeg kan lege med teknikker, som ellers ligger over mit niveau at udvikle. Jeg har ladet min hovednavigation her på sitet agere legeplads og alt indhold fremvises derfor på forskellige og spøjse måder.

Det tænkte jeg var interessant nok til en lille gennemgang. Der kommer dog ikke forklaring på hvordan de forskellige dele er kodet, men download-link til kildekoden som den er opsat. Det er nemmere tænker jeg …

CV
Viser mit CV på en liste, der automatisk ruller sig ud. Ganske snilt. Tak til http://twitter.com/bold.
>> Download kode

Anbefalinger
Viser en række af de anbefalinger jeg har modtaget i mit job som rådgiver. Løsningen giver mulighed for at flytte elementer rundt ved at tage fat i dem med musen.
>> Download kode

Kontakt
Siden der fortæller dig hvordan du kommer ind til mit kontor hos Advice Digital. En sjov lille måde at vise kontaktoplysninger.
>> Download kode

Da alt kode er stjålet andre steder fra, er der masser snusk i koden. Men har man lidt snilde kan det sagtens renses ud. Jeg har bare ikke haft tiden og det fungerer i øvrigt som det skal. Som du kan se mangler jeg en visning er min profil – hvis du har et sjovt bud på hvad jeg kunne gøre, så smid meget gerne en kommentar nedenfor.

 

Skriv en kommentar