Netværk & hygge ♪♫♫♪♫

Den næste måned kommer til at stå i netværkets og hyggens tegn, for af en eller anden årsag står de faglige/sociale arrangementer i kø. På torsdag skal jeg ud og spise middag med 30 kloge hoveder der, lige som jeg selv, blev nomineret til Berlingske Nyhedsmagasin Talent 100 i foråret. Det er folk fra helt forskellige brancher, hvorfor jeg glæder mig ekstra meget til den aften. Arrangementer afholdt af webbranchen har det nemlig med ofte at være lukkede omkring sig selv. Glæder mig dog alligevel til de næste fire fredage, der netop står på sommerfester hos et par interessante bureauer fra København – hos henholdsvis Komfo, Cabana, Konstallation og til slut Advice Digital. Alt i alt et stramt program, men et af dem jeg ser frem til.

Det faglige netværk er ikke noget jeg normalt dyrker proaktivt, men ser frem til at møde nye mennesker og få perspektiver på arbejdslivet. Når jeg har travlt er skyklapperne nemlig solidt placeret, og har jeg travlt for længe glemmer jeg derfor at se hvad der sker omkring mig. Derfor prøver jeg altid at få prioriteret faglige/sociale arrangementer, for udover hyggen har de det med at udvidde horisonten bare en smule. Strategisk er det en god idé, for det faglige netværk skal dyrkes løbende og ikke kun når man lige står og har brug for det – det handler om at være på forkant! Herudover kan jeg personligt bedst lide at dyrke det faglige netværk med en øl i hånden, men det er jo bare min stil.

Nu tilbage til skyklapperne …

Èn kommentar

  1. Pingback: Ask Hybel » Tak for sommerfesterne!

Skriv en kommentar