Tak for sommerfesterne!

Nu er vi trådt ind i efterårsmånederne, og det derfor på sin plads at sige TAK for de mange åbne bureau-sommerfester der har været afholdt i august! Virkelig et koncept jeg godt kunne gå hen og vende mig til. I fredags var jeg forbi Konstellations sommerfest med et par kollegaer. Fri øl, dans, bordfodbold og en rodeotyr – kan man ønske sig mere? Det skulle da lige være at det hele blev dokumenteret med video og billeder. Det blev det!

Som ægte nørder havde de opsat automatisk registrering af fald fra tyren, så det var muligt dagen derpå at på genopfrisket de glimt man gerne have været foruden. Og herudover lavet nedenstående video. Fanme gennemført at drikke folk i hegnet, sætte dem op på en tyr og så lade den gense det hele dagen efter med tømmermænd.

Skriv en kommentar