CVR 34118078

Jeg er i denne uge blevet registreret i Det Centrale Virksomhedsregister, også kaldet CVR. Altså jeg har fået mig et firma. Det kommer ikke til at have nogen betydning for mig arbejdsmæssigt, for har kun ét arbejde og det er hos Advice Digital. Dog bliver jeg en sjælden gang imellem spurgt om jeg vil hjælpe med små opgaver i fritiden, der kan kategoriseres som en form for betalte vennetjenester. Jeg er dog hverken interesseret i rødvin eller sort arbejde, så derfor har jeg nu et CVR-nummer. Jeg kan simpelthen ikke få nok af det der web.

Praktisk kommer det altså ikke til få betydning, men rent mentalt er det faktisk ret specielt. For jeg har aldrig tidligere været registeret med eget firma. Det er en speciel følelse, det selv at eje noget. Sådan har jeg det faktisk også med min lejlighed, som jeg har ejet siden jeg var 25. Det er følelsen af selv at have styringen, som følelses så fantastisk. At jeg reelt lejer min bolig af et realkreditinstitut og at jeg har oprettet et firma der ikke nødvendigvis får tal på bundlinjen, det gør ikke glæden mindre. Følelser er følelser, og ikke altid rationelle.

I øvrigt er det værd af nævne, at det er oprette firma, ikke er behæftet med meget kompleksitet. Der gik under 48 timer fra jeg havde gennemførte en online tilmelding på virk.dk til jeg var registeret på cvr.dk. Og da der er tale om en enmandsvirksomhed var det endda gratis. Fedt.

Alt i alt er ovenstående nok til, at der skal åbnes en flaske champagne til aftensmaden i aften. Det skal sgu fejres.

Èn kommentar

  1. Pingback: Så gik der endnu et år … | Ask Hybel

Skriv en kommentar