Leg – det er ikke for sjov

Jeg har længere gået og tænkt over hvor er jeg om 2 år, 5 år og 10 år. Hvor vil jeg gerne bo, hvad vil jeg gerne lave. Og når alt kommer til alt, så vil jeg bare gerne være i en situation hvor jeg har mulighed for at lege. Det er det der gør mig glad. Simpelt. I sidste weekend fik jeg skudt nedenstående video sammen med en god kollega som skulle teste lidt udstyr – og næste weekend står på UX Camp 2012 / ITU. Det er voldsomt arbejdsrelateret, men det er leg.

Når man som jeg arbejder i kommunikations- og webbranchen er det nemt at fare vild i arbejde – og tro at vejen fremad er mere jakkesæt og mindre fjol. Sikkert nok en god opskrift, hvis drømmen er at flytte sig frem i en konservativ verden … men min arbejdsverden er ikke konservativ, og desuden har jeg andre drømme. Jeg går hverken efter penge eller titler. Næ, jeg drømmer om noget så flyvsk som at skabe nyt i samarbejde med andre, noget som har værdi for mange. Og vil man derhen hvor man reelt skaber noget nyt af værdi, så er der kun en vej. Nemlig at dyrke legen. Vel og mærket hvis ens arbejde er en hobby. For det er præmissen.

Så hvis du er holdt op med at lege, er det måske på tide at vågne lidt op. Du ender med at kede dig. Og det er sgu en dårlig strategi hvis du vil fremad … i hvert fald i min verden.

3 kommentarer

 1. Torben Heikel Vinther

  Hej Ask

  Jeg kan næsten ikke være mere enig, men er også nysgerrig efter at høre hvad du laver om 2, 5 og 10 år :-)

  Super film i øvrigt. Du må præsentere mig for Marvin en dag :-)

 2. Ask Hybel

  Jeg tager Marvin med til #twedagsbar i næste uge, hvor vi kigger kort forbi efter arbejde. Ses vi der?

  Kunne i øvrigt også godt selv lide at vide hvad jeg laver om 2, 5 og 10 år. Jeg har mange dømme, og ikke alle er relateret direkte til arbejde … men det er klart en drøm at have/tage medejerskab over et projekt der kan bevæge folk. Ligesom det er en drøm at komme ud og opleve verden med mit arbejde. Der er mange muligheder. Men sikkert er det, at jeg ikke laver det samme som i dag. For det bliver jo ikke ved med at være sjovt at lege den samme leg hele tiden ;) Hvad laver du om 2, 5 og 10 år?

  /Lommefilosoffen

Skriv en kommentar