Certified ScrumMaster

I forrige uge var jeg på kursus, for at blive certificeret ScrumMaster. Scrum er en agil udviklingsmetode der tager udgangspunkt i, at udvikling af software kan være en kompliceret og uforudsigelig proces der derfor snarere er en form for kontrolleret black box frem for en planlagt proces (wiki). Jeg tog kurset hos Trifork, hvor Jeff Sutherland og Jens Østergaard stod for underholdningen – og det gjorde de godt. Der var en rigtig god vekslen mellem oplæg og øvelser, og kurset kan helt klart anbefales. Nu glæder jeg mig bare til at få afprøvet metoden i virkeligheden, for det er næste skridt.

Læs mere om Scrum:

Èn kommentar

  1. Torben Heikel Vinther

    Tillykke med kurset Ask. Jeg synes også det er nogle spændende aspekter, der er indeholdt i SCRUM, men jeg ved ikke om jeg direkte kan bruge det i mit eget arbejde som webkonsulent i en kommunikationsafdeling!? Det skal selvfølgelig ikke afholde mig fra at sætte mig lidt mere ind i det, og måske kan jeg blive inspireret til at ændre mine (tilgroede) arbejdsgange i en offentlig virksomhed :-)

    Jeg glæder mig til at høre flere SCRUM-pip fra dig.

Skriv en kommentar