Responsive Facebook Comments / Tablets

For et lille år siden skiftede jeg om til responsivt design her på sitet, hvilket samtidigt betød at jeg skiftede fra Facebook Comments tilbage til WordPress’ medfødte kommentarsystem. Alene fordi jeg havde problemer med at få kommentarsporet fra Facebook til at skalere flydende og korrekt på tablets – eksempel på problemet kan ses på feltet.dk og kstud.dk. Et ærgerligt skift af kommentarspor, da WordPress’ eget system i udgangspunktet er lukket omkring sig selv og ikke har social sharing. Problemet har jeg nu fået løst … 2 minutter med en koder og lidt basic CSS. Tilføj den tydeligevis vigtige kode til dit stylesheet og du er kørende.

[php]
.fb-comments.fb_iframe_widget span {width: 100% !important; display: block !important; } .fb-comments.fb_iframe_widget { display: block !important;} .fb-comments.fb_iframe_widget iframe { width: 100% !important;}
[/php]

Ovenstående rettelse er mest af akademisk interesse, for jeg ændrer foreløbig intet herinde. Men smid altid gerne en kommentar.

Tak til clausjnsn for kode.

3 kommentarer

  1. Ask Hybel

    Hej Jonas

    Langsomt svar :/ Måske fordi jeg ikke har et helt godt et i dette tilfælde. For kunne sagtens forsvare at flytte kommentarsystem igen, for går selvsagt glip af en social-deling hver gang nogen kommenterer herinde. Teknisk er der ingen grund til at holde fast i det jeg benytter i dag.

    Men for mig handler det også om æstetik … og dette kommentarsystem kan jeg få til at se ud som jeg lyster. Og det vægter tungt, selvom teknikken på de mange andre systemer nok giver flere og bedre tråde.

Skriv en kommentar