Så gik der endnu et år …

De sidste par år har jeg, som traditionen byder, skrevet lidt om året der er gået – med mit arbejdsliv i fokus, for det er ligesom emnet her på bloggen. I 2010 var højdepunktet så absolut mit jobskifte fra Cabana A/S til Advice Digital A/S. I 2011 var højdepunkterne blandt andet arbejdet omkring folketingsvalget og nominering til Berlingske Nyhedsmagasin Talent 100. Begivenhedsfulde år, der dog i stor udstrækning har haft ét omdrejningspunkt … mig selv. Et omdrejningspunkt der er trådt mere og mere i baggrunden, jo større og mere komplekse opgaver jeg er endt med at stå over for. Så selvom 2012 var året hvor jeg fik registreret eget firma og fik ny seniortitel hos Advice Digital, så vil jeg mest af alt huske 2012 som året hvor de mange succesfulde projekter blev gjort af fantastiske samarbejder med kollegaer, samarbejdspartnere og kunder. Det er sikkert uklogt at fremhæve bestemte samarbejdspartnere frem for andre, men hva’ fanden. Så til Mikkel O, Jesper L, Suzan O og Claus L – tak for et fantastisk 2012. Året havde ikke været det samme uden jer.

2012 var også året hvor jeg fik drøftet frigivelse af geodata med vores miljøminister, iført hættetrøje vel og mærket. Yeah.
2012 var også året hvor jeg fik drøftet frigivelse af geodata med vores miljøminister, iført hættetrøje vel og mærket. Yeah.

Mit arbejdsår har i den grad været kendetegnet ved, at være fyldt af forskelligartede opgaver. Lige fra kampagnearbejde i forbindelse med afholdelse af jubilæumskoncert på Vor Frue Plads til opbygning af et digitalt sagsbehandlingssystem for en større offentlig kunde … fra oplæg for K-forum om Facebook til lokale con-amore projekter. Men omfangsmæssigt størst, lancering af omkring 15 websites hen over året. Mit arbejdsliv anno 2012. Et arbejdsliv som jeg til stadighed elsker, og som jeg nyder løbende at udfordre rammerne for. Således håber jeg også, at kunne forsætte med at inspirere de mange, der har valgt at følge med på Twitter eller Facebook.

Men mit altoverskyggende mål for det næste år er, at få andre til at blomstre og til at yde deres bedste – gerne sammen med mig. Godt nytår, jeg håber vi ses i 2013.

Skriv en kommentar