Jeg har fået nyt arbejde

Til maj starter jeg som direktør for strategi og kommunikation hos Cope A/S – Danmarks eneste dedikerede Content Strategy bureau: http://www.bureaubiz.dk/Nyheder/Artikler/2015/Uge-13/Nystartet-bureau-hyrer-ny-direktoer

Jeg har brugt en del af min barsel på at overveje hvilken retning mit arbejdsliv skulle tage, og har holdt mange forskelligartede samtaler med alt fra bureauer til start-ups. Men efter et tre timer langt møde med Rasmus Skjoldan - stifter af Cope – var jeg ikke i tvivl.

Jeg tror at Content Strategy, som fagområde, i fremtiden kommer til at definere den måde vi udformer digitale løsninger på. Den største udfordring er ikke længere den enkelte tekniske løsning, men derimod at få alle vores mange platforme (websites, social media, nyhedsbreve m.m.) til at fungerer bedre i sammenhæng. Og jeg glæder mig derfor til at starte hos Cope til maj.

Skriv en kommentar