Godt nytår

Der er sket meget det sidste år, og måske mere end jeg havde turde håbe på. Jeg har over året arbejdet sammen med fantastiske kunder, samarbejdspartnere og kollegaer – men har også personligt opnået meget. Jeg ville elske at fortælle vidt og bredt om det første, men kunder, samarbejdspartnere og kollegaer har jeg desværre ikke carte blanche til at skrive om. At tale om mig selv, det står mig til gengæld frit for – hvilket den faste læser af min blog nok allerede har opdaget. For det gør jeg i tide og utide herinde.

Lidt arbejde skal dog nævnes. For året har stået på én større opgave der har overskygget alt andet – folketingsvalget. Jeg har nævnt det før, for er virkelig stolt af, at have været en lille del af regeringsskiftet. Uden at blive politisk, så er det min klare overbevisning, at skiftet var på tide. At arbejde med web i en politisk kontekst er udfordrende, men et sted hvor jeg har det som en fisk i vandet. Det var et arbejdsmærssigt højdepunkt, og jeg håber det ikke er er sidste gang, at jeg er med til at forme et folketingsvalg på nettet.

På det personlige plan blev årets nominering til Berlingske Nyhedsmagasin Talent 100 et højdepunkt. Et egoboost af rang, og en nominering der har ført gode bekendtskaber med sig, da jeg nu pludselig er med i et netværk af unge progressive erhvervsfolk. Jeg kunne fortsætte med at liste årets mange arbejdsrelaterede oplevelser, men man skal ikke dvæle ved fortiden. Dette år bliver i den grad svært at overgå, men jeg satser nu alligevel på det.

Godt nytår …

Èn kommentar

  1. Pingback: Så gik der endnu et år … | Ask Hybel

Skriv en kommentar